O nama

tvApartmani Vrtlići Zdenka

Apartmani Vrtlići Zdenka su potpuno preuređeni te novonamješteni. Svi naši apartmani su u potpunosti klimatizirani te opremljeni TV plazma uređajima sa satelitskim prijemnicima koji uključuju sve značajne regionalne i europske programe. Našim gostima je na raspolaganju i besplatni WiFi internet s neograničenim prometom surfanja.

terasaOsim rashladnih klima uređaja sve naše sobe su opremljene i hladnjacima za pohranu hrane i pića. Upravo u vašem rashlađenom piću možete uživati na terasama naših apartmana koje su također novo opremljene te imaju prekrasan pogled na more, ili ga možete ponijeti na privatnu plažu koja je dostupna našim gositma, a nalazi se 30 metara udaljenosti od apartmana. Ukoliko želite malo prošetati ili istražiti okolinu u ponudi vam je i glavna plaža za kupanje koja je udaljena svega 30 metara. Također se u neposrednoj blizini nalazi i poznata plaža Planjka koja je uvrštena u kategoriju najljepših plaža na Jadranu. Za koju god se opciju odlučili sigurno nećete pogriješiti jer ćete maksimalno uživati u prekrasnom prirodnom okruženju i kristalno čistom moru.

plazaPoslije dnevnog uživanja možete se uputiti u jedan od brojnih restorana i kafića koji se nalaze u neposrednoj blizini. Za one čiji dan ne završava sa zalaskom sunca svoj provod mogu nastaviti na plaži Zrće koja je poznata po odličnim klubovima i još boljoj zabavi do ranih jutarnjih sati, a udaljena je svega 5 minuta vožnje. Ukoliko ste za neki blaži oblik zabave, šetnju i kupovinu suvenira onda svakako posjetite Novalju do koje je potrebno 2 minute vožnje. Do svih ovih odredišta, ukoliko želite, možete doći i morem jer u ponudi imamo Taxi Boat. Također vam dajemo mogućnost korištenja vezova u slučaju da imate vlastito plovilo.

Osim vas, bez ikakvih problema će uživati i vaši limeni ljubimci jer vam osiguravamo ograđeni privatni parking .

 

 

Napravite rezervaciju

Pošaljite nam upit o željenom apartmanu i datumu dolaska, a mi ćemo vam napraviti rezervaciju željenog termina.

Naši apartmani

 • Naša lokacija APARTMAN 1
  2011-03-19
 • Naša lokacija APARTMAN 2
  2011-03-19
 • Naša lokacija APARTMAN 3
  2011-03-19
 • Naša lokacija APARTMAN 4
  2011-03-13
 • Naša lokacija APARTMAN 5
  2011-03-13
 • Naša lokacija STUDIO 1
  2011-03-13
 • Naša lokacija SOBA 1
  2011-03-01